Behandelingen2.jpg

BEHANDELINGEN

De DiViNiA behandeling
Met DiViNiA behandelingen halen we het vet, door middel van ultrasound en elektrostimulatie, uit de vetcellen. De behandeling opent de vetcel, verbrokkelen het vet en dit wordt vervolgens via de natuurlijke weg afgevoerd. Je plast het eenvoudig uit. Bij de behandeling verhogen we het actiepotentiaal van de spieren met circa 80%. Dit potentiaal is bij een fitnesstraining ongeveer 30-40%. De behandeling leidt tot een enorm verbruik van glucose in spieren en bloed. Onderzoek wijst uit dat na zo’n 30 minuten training de vetverbranding begint. De nieuwste wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat een lichaam sneller in vetverbranding komt als er meer glucose in een bepaalde tijd verbruikt wordt. Bij de DiViNiA behandelingen komt het lichaam vaak al na 12-15 minuten in deze fase. Dit kan leiden tot een permanente vermindering van je omvang.

Klik hier voor meer informatie over vet.

Wat moet jij doen?
Het is van belang om tijdens de behandelingen veel water te drinken. Richtlijn is 0,03 liter water voor elke kilo die je weegt. Verder is het goed om 3 uur voor de behandeling niet te eten. Drinken mag wel, maar vermijdt op de dag van de behandeling koffie en alcohol. Je mag die dag normaal eten, maar denk om je koolhydrateninname. Houd deze zo laag mogelijk. In de praktijk vind je meer informatie over wat je die dag het beste kunt eten. Daarnaast is het natuurlijk ook van belang om, in de behandelperiode, voldoende te bewegen. 

Intake- en behandelduur
Plan voor de intake twee uur in. De behandelingen variëren van 30 minuten tot 55 minuten. Voor het meten en aanleggen van de apparatuur ben je ongeveer zo’n 1½ uur kwijt.

balancedbodypraktijk11.jpeg
balancedbodypraktijk31.jpeg
balancedbodypraktijk21.jpeg
BalancedBodyLogo

Mûntsegroppe 40, 9281KN Harkema. Telefoon: 06 23 00 80 80
info@balancedbody.nl | www.balancedbody.nl

De praktijk voor figuurcorrectie