Watbehandelen.jpg

DIVINIA

De DiViNiA behandeling
Met DiViNiA behandelingen halen we het vet, door middel van ultrasound en elektrostimulatie, uit de vetcellen. Het vet wordt via de natuurlijke weg afgevoerd; je plast het eenvoudig uit.

Bij de behandeling wordt het actiepotentiaal van de spieren met ca. 80% verhoogd, (in een fitness training ongeveer 30-40%). Dat leidt tot een enorm verbruik van glucose in spieren en bloed.

Men weet dat na ongeveer 30 minuten training de vetverbranding begint. De nieuwste wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen, dat een lichaam sneller in de vetverbranding komt, als er meer glucose in een bepaalde tijd verbruikt wordt. Bij de Divinia Ultra behandelingen komt het lichaam vaak al na 12- 15 minuten in deze fase. Dit kan leiden tot een permanente omvangvermindering.

Het is van belang om tijdens de behandelingen veel water te drinken. Richtlijn is 0,03 liter water voor elke kilo die je weegt. Verder is het goed om 3 uur voor de behandeling niet te eten. Drinken mag wel maar vermijdt op de dag van de behandeling koffie en alcohol. Je mag die dag gewoon eten maar denk om je koolhydraten inname. Houd deze zo laag mogelijk. In de praktijk ligt informatie wat je die dag het beste kunt eten. En natuurlijk is het van belang om te bewegen.

Plan voor de intake twee uur in, de behandelingen variëren van 30 minuten tot 55 minuten. Voor het meten en aanleggen van de apparatuur ben je ongeveer 1½ uur kwijt.

De behandeling is géén methode om af te vallen of gewicht te verliezen, het is een methode om plaatselijke vetophopingen te verwijderen. Je leeft gezond en hebt een normaal bewegingspatroon en toch zijn er enkele gebieden waar het vet maar niet weg lijkt te willen. Die gebieden komen in aanmerking voor  een behandeling met ultrasound en elektrostimulatie met behulp van DiViNiA .Tijdens de intake kijken we welke gebieden we kunnen behandelen en volgt er een proefbehandeling. Ook wordt er een gezondheidsverklaring doorgenomen.
Dan kijken we welke wensen je hebt en hoe we die aan gaan pakken.

BalancedBodyLogo

Mûntsegroppe 40, 9281KN Harkema. Telefoon: 06 23 00 80 80
info@balancedbody.nl | www.balancedbody.nl

De praktijk voor figuurcorrectie