extension2.jpg
wimperextensions-1.jpg

Shine-E Lash Lift oftewel wimperlifting

Dit is de nieuwste trend op het gebied van wimpers. Juist voor wie wimperextensions een stap te ver is, bieden we nu wimperlifting.

Bij wimperlifting liften we je eigen wimperharen op een speciale manier. Het is de nieuwste techniek in de wimperbranche, geschikt voort alle wimpers. Met deze behandeling lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor u een wijder ogende en sprekender blik krijgt. 

Deze behandeling is duurt veel korter dan het zetten van wimperextensions.

De voordelen van een lifting zijn:

  • Blijft gemiddeld 6 tot 8 weken zitten.
  • De krultang is niet meer nodig.
  • De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen en zwemmen. (Bij veelvuldig zwemmen raden we aan en zwembril op te zetten.)

Wimperlifting is goed te combineren met het verven van je wimpers. Hierdoor houdt de krul weliswaar iets minder lang, afhankelijk van je eigen wimpers. Het grote voordeel van wimpers verven is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat iedere dag op met mooi opgemaakte wimpers. Dat scheelt iedere morgen veel tijd.

Maak ook gebruik van de Shine-E Keratin Up behandeling. Deze behandeling voeren we desgewenst uit bij de wimperlifting. Dit zorgt ervoor dat de wimpers gemiddeld 2 tot 4 weken langer gekruld blijven. Het sealt de wimpers en geeft de wimpers een boost. De kleur van de verf zal ook hierdoor langer goed blijven. 

Na de behandeling ontvang je een borsteltje waarmee je de wimpers dagelijks in model kunt borstelen. Ook ontvang je een after care lijst waarop je leest hoe je de wimpers zo lang mogelijk mooi houdt. 

In de salon verkopen we mascara zonder olie, dit beschermt de wimpers tegen stof en vuil en sealt je wimpers waardoor ze langer gekruld blijven.

Shine-E is een kwalitatief hoofwaardig merk. Het bevat geen paraben, formaldehyde, latex of kleurstof. Het is veilig voor gebruik.

Prijslijst:

Wimperlifting 38,00 
Wimperlifting + verven 45,50 
Wimperlifting + Keratin Up 45,50 
Wimperlifting + verven + Keratin Up 53,00 
BalancedBodyLogo

Mûntsegroppe 40, 9281KN Harkema. Telefoon: 06 23 00 80 80
info@balancedbody.nl | www.balancedbody.nl

De praktijk voor figuurcorrectie